Pers

Evenementen
Onder belangstelling van een groot en enthousiast publiek, liepen zijn modellen met de kleding KleurenVormenKleuren van Gerard de Gier en zijn team over de catwalk.


Album 2


Album 1

Nieuws

Op vrijdag 21 februari brachten de wethouders A. van Eekelen, (kunst en Cultuur) en N. Stemerdink, (Ruimtelijke Ordening) een bezoek aan KleurenVormenKleuren.
Zij maakten bekend dat ergens in de eerste twee weken van mei 2020i, Een beeld van totaal 350 hoog geplaatst zal gaan worden bij het station Leidschendam/Voorburg.

Gesprek met het Prises Beatrixfonds.,!.
Twee weken eerder, op 6 februari heeft KleurenVormenKleuren een eerste gesprek gehad met het Prinses Beatrixfonds met als doel tot een verregaande samenwerking te komen. Van alle twee de kanten is uitgesproken hierna te streven. De vertegenwoordigster van het fonds gaat de uitgewisselde plannen en ideeën voorleggen aan het bestuur van het Prinses Beatrixfonds.

KleurenVormenKleuren OOK IN DE MODE?

Ja, wat de lezer van deze site kon verwachten is gebeurd. KleurenVormenKleuren is er in geslaagd  om in samen werking met de denk tank, Tse-Moo couture, Aliancemode en Undine tassen, na een half jaar van samen werken, testen en opnieuw om op zaterdag 31 augustus 2019 een collectie genaamd Boulevard op de catwalk te showen door een dames- en een herenmodel.

De dame droeg een shirt met een V-hals in de zo kenmerkende kleuren en vormen van Gerard. In de kleur rood, die voorkomt in het shirt, droeg zij een vlot rokje.  De heer doeg een shirt met een ronde hals in dezelfde kleuren en short in de kleur donkerblauw.

In Portugal is men in staat geweest om het schilderij van Gerard, dat ook de naam boulevard draagt, op stof over te zetten waarna er in Amsterdam shirts, shorts en rokjes zijn gemaakt.

De shirts met de short of het rokje (zie de foto’s) kunnen besteld worden. U kunt zelf de kleur van de short of het broekje bepalen.

De schoudertas voor de heer en de clutch voor de dame zijn door Gerard op leer geschilderd en door Undine zijn er tassen van gemaakt. Deze tassen zijn ook te bestellen eventueel in een door u gekozen kleurencombinatie. De tassen blijven uniek. Kleding en tassen zijn gesigneerd.


Reacties

Mooie torso’ s, mooie kleuren, mooi verhaal mooi mens.

Manita.

Mooie beelden gemaakt en mooie kleuren.

xxx Simone.

Kleurrijk hoor!!!

Cora Sikkens van Velzen,

Reinier Sikkens.

Gerard,

Allereerst vind ik het heel knap dat als ik naar jouw werk kijk je dan niet zou zeggen dat het door iemand is gemaakt met een spierziekte/bibberende handen ,

Je hebt een hele eigen stijl die positiviteit ,levenslust en vrolijkheid uitstraald en dat is zeer prettig om naar te kijken,vooral om dat het leven hard kan zijn en er ook veel negativiteit in het leven voorkomt is het een verademing als er kunstenaars zijn die positiviteit vereeuwigen,ik hoop daarom ook zeker dat jouw grote kunstwerken in Voorburg komen,

Ik heb alle kunstwerken op de kerstexpositie goed bekeken en ik vond er bv een aantal foto’s mooi,als ik er een zou moeten kiezen dan zou het die van new york zijn geweest,maar ik moet er eerlijk bij zeggen dat ik niet denk dat het erg moeilijk is om als je eenmaal in new York bent een foto te maken die new York uitbeeld,

George vond bv de foto’s van de witlof en de rode peper heel leuk, ik persoonlijk vond ze wel mooi gemaakt (ik denk moeilijker dan de new york foto) maar het onderwerp deed mij verder niets, zo zie je maar hoe verschillend smaak kan zijn ,
ik vond vergeleken met de andere kunstenaar/schilder op de expositie jouw werk eruit springen maar ook omdat jouw werk meer mijn smaak is, ik bedoel oa een drol in een gouden lijstje daar zit natuurlijk een gedachte achter maar ja die cartoonstijl daar moet je van houden ,ik houd daar soms wel van hoor maar deze onderwerpen waren niet mijn smaak,

Jouw werk kan zo in een modern interieur,ik hoop dat je nog vele mooie kunst gaat maken,

Paul.

Radio / TV